Grønnsaksknøtter

Grønnsaksknøtter

Lær hvordan du lager deilige vegetariske dumplings med friske grønnsaker. Perfekt som forrett eller snack. Enkelt og sunt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp gulrøtter, revet
  • 1/2 kopp vårløk, finhakket
  • 1/2 kopp kål, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss ingefær, finhakket
  • 1/2 kopp bønnespirer
  • 1 eggehvite
  • 1 pakke wonton-omslag

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du gulrøtter, vårløk, kål, hvitløk og ingefær. Tilsett bønnespirer. Rør om og tilsett eggehvite for å binde det hele sammen. Skje grønnsaksblandingen midt på wonton-arket. Fukt kanten av arket med fingertuppene. Dra sidene opp for å danne en pakke og klem sammen for å forsegle. Gjenta med resten av fyllet. I en stor kjele med kokende, saltet vann legger du dumplingene. Kok i 2–3 minutter til de flyter opp til overflaten og er gjennomkokte. Sil av og server med soyasaus til dipping.