Chorizo- og sitron-smør

Chorizo- og sitron-smør

oppskrift på chorizo-lemonsmør perfekt som tilbehør eller smørbrød. enkelt å lage, full av smak og aroma. ideell for en rask forrett eller sommermåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 unser spansk chorizo, finhakket
  • 2. 1 stang smør, myknet
  • 3. Skallet og saften av 1 sitron
  • 4. 1/2 kopp flatbladpersille, grovhakket
  • 5. Salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Ha det myke smøret i en bolle. I en liten kjele, kok chorizoen over middels varme til fettet begynner å frigjøres, ca. 2 minutter. Skrap opp chorizoen og fettet og ha det i smøret. Tilsett sitronskall, sitronsaft og persille, og bruk en gaffel til å blande godt sammen. Krydre med salt, hvis ønskelig, og server. Chorizo- og sitronsmøret kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager. Ta det ut av kjøleskapet og la det bli romtemperert før servering.