Spinat- og artisjokklasagne med Lactaid®-dipp

Spinat- og artisjokklasagne med Lactaid®-dipp

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull spinat- og artisjokkdip med lactaid®-melk. Perfekt som forrett eller snacks for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 (16 unse) beholder LACTAID® cottage cheese
  • 1 (1 unse) pakke melkefri ranch-dipblanding
  • 1 (13,5 unse) boks hakket spinat, godt drenert
  • 3 artisjokkhjerter, drenert og hakket
  • 2 spiseskjeer hakkede eller skivede mandler
  • Utvalg av oppkuttede grønnsaker til dipp

Fremgangsmåte

  1. 1Bland cottage cheese og ranch-blandingen i en bolle. Tilsett spinat, artisjokkhjerter og mandler. Bland godt.
  2. 2Server kaldt med assorterte grønnsaker, for eksempel gulrot- og selleristenger.