Frosne dyppede frukter

Frosne dyppede frukter

oppskrift på frozen dipped fruit - deilig og enkel dessert med frosne fruktbiter dyppet i sjokolade. perfekt for sommeren eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 små bananer
  • 2. 1 pund halv-søt sjokolade
  • 3. 4 spiseskjeer kokosflak, ristet
  • 4. 2 kopper fersk ananas, kuttet i 5 cm store biter
  • 5. 3 spiseskjeer honning
  • 6. 1 spiseskje lunkent vann
  • 7. 3 spiseskjeer sesamfrø, ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. For banandip: Sett ispinn i bananer og legg dem i fryseren, innpakket i plastfolie, i minst 3 timer eller over natten. Smelt sjokoladen i en bolle over varmt vann. Pakk ut bananene og dypp dem, én etter én, i den smeltede sjokoladen, deretter i ristet kokos. Spis umiddelbart.
  2. 22. For ananasdip: Frys ananasbiter på et bakepapirkledd stekebrett, dekket, i 3 timer eller over natten. Bland honning og vann i en liten bolle. Tre en tannpirker gjennom hver frossen ananasbit og dypp først i honningvannblandingen, deretter i ristede sesamfrø. Spis umiddelbart.