Grillet kielbasa med surkål og løk

Grillet kielbasa med surkål og løk

Oppdag hvordan du lager smakfull grillet kielbasa med surkål og løk. En enkel og velsmakende rett perfekt for sommermåltidet eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund røkt Polska-kielbasa
  • 2 ss smør
  • 3 ss sukker
  • 1 løk, skivet
  • 3 kopper surkål, drenert
  • 3 ss ferskhakket persille
  • Honning- og sennepsdipp, oppskrift følger
  • 1/4 kopp gul sennep
  • 1/4 kopp honning
  • 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 1/2 ts cayennepepper
  • 1 ss ferdigrevet pepperrot
  • En klype salt
  • En klype knust svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Kutt kielbasa i 7,5 cm lange stykker og smør den på langs. Legg den på en varm grill og kok i 4 til 5 minutter på hver side, snu hyppig, slik at alle sider blir brent. Ta den av grillen. Overfør kielbasa til et stekebrett og sett det i ovnen for å koke i ytterligere 5 til 6 minutter.
  3. 3I en stor stekepanne over middels høy varme, tilsett smør og sukker. La sukkeret koke til det får en gyldenbrun farge. Tilsett løk og kok til den er karamellisert. Rør inn surkålen og kok i 5 til 6 minutter til løk og surkål er myke og har fått farge.
  4. 4Ta kielbasa ut av ovnen og kutt den i 2,5 cm store biter. Tilsett i pannen med surkål og løk. Vend godt sammen og kok i 1 minutt. Overfør til et serveringsfat, pynt med persille og server med honning-sennepsdippsaus.
  5. 5I en liten bolle, bland alle ingrediensene til de er godt kombinert.