Hello Fresh Mobile Banner
Varm hvitvin med pæresnaps

Varm hvitvin med pæresnaps

Lær hvordan du lager en varmende og aromatisk mulled white wine med pærebrennevin. Perfekt for kalde vinterkvelder og hyggelige samvær.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1. Én flaske (750 ml) tørr eller halvtørr hvitvin, helst Riesling eller Grüner Veltliner
  • 2. Én stjerneanis
  • 3. To skiver fersk ingefær på ¼ tommels tykkelse
  • 4. Tre grønne kardemommekapsler
  • 5. Tre hele nellikspiker
  • 6. 3 til 4 spiseskjeer honning, eller etter smak
  • 7. ¼ kopp pærebrennevin, for eksempel Poire Williams
  • 8. Fire skiver asiatisk pære

Fremgangsmåte

  1. 11.
  2. 21. Ha vinen i en middels tykk saus utenfor varmekilden sammen med stjerneanis, ingefær, kardemomme, nellik og honning (begynn med 3 spiseskjeer og juster senere om nødvendig). Sett pannen på middels varme og la den akkurat småkoke, rør av og til. Skru av varmen og la vinen trekke i minst 15 minutter.
  3. 32. Smak til og tilsett mer honning hvis du ønsker det. Varm forsiktig opp vinen til den begynner å dampe, skru deretter av varmen og rør inn brandy.
  4. 43. Fordel vinen i 4 krus eller varmebestandige glass, og legg gjerne noen hele krydder i hvert krus, samt en skive asiatisk pære. Nyt!
  5. 52.
  6. 61. Ha vinen i en middels tykk saus utenfor varmekilden sammen med stjerneanis, ingefær, kardemomme, nellik og honning (begynn med 3 spiseskjeer og juster senere om nødvendig). Sett pannen på middels varme og la den akkurat småkoke, rør av og til. Skru av varmen og la vinen trekke i minst 15 minutter.
  7. 72. Smak til og tilsett mer honning hvis du ønsker det. Varm forsiktig opp vinen til den begynner å dampe, skru deretter av varmen og rør inn brandy.
  8. 83. Fordel vinen i 4 krus eller varmebestandige glass, og legg gjerne noen hele krydder i hvert krus, samt en skive asiatisk pære. Nyt!