Gresskarfritters
Lær hvordan du lager smakfulle pumpkin fritters med denne enkle oppskriften. Perfekt for høstsesongen! Rask og enkel å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kopp gresskarpuré
- 2. 1 egg, lett pisket
- 3. 1 kopp hvetemel
- 4. 1 teskje bakepulver
- 5. 1 teskje karri pulver
- 6. 1 teskje salt
- 7. 4 kopper vegetabilsk olje til steking
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland gresskar, egg, mel, bakepulver, karri og salt. Rør til det er jevnt og glatt.
- 2Varm opp olje i en dyp kjele til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 3Bruk en skje til å legge deigen i den varme oljen, i porsjoner.
- 4Friter til de er gyldne og sprø, ca. 2 minutter.
- 5Ta opp med en hullsleiv, og server umiddelbart.