Hello Fresh Mobile Banner
Peach Melba-kake

Peach Melba-kake

Lær hvordan du lager en smakfull peach melba kake. En frisk og søt dessert perfekt for sommeren. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 3/4 kopp hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 5 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1 (85 gram) boks med fransk vaniljepuddingpulver
  • 1 kopp skivede fersken
  • 1 spiseskje ferskensaft
  • 2/3 kopp smuldret kokosmakroner
  • 1/2 kopp ingefærkjeks-smuler
  • 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer ferskensaft
  • 1/2 kopp sukker
  • 2 spiseskjeer ingefærkjeks-smuler
  • 1/2 kopp bringebærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en middels stor blandebolle, bland mel, bakepulver, salt, smør, egg, melk og puddingsmiks. Bland til jevnt, og hell i en smurt 23 cm rund kakeform. Legg godt avrente ferskner, fersknejus, makroner og pepperkakekrummene over røren.
  3. 3I en liten blandebolle, bland kremost, egg, fersknejus og sukker, og hell over kakerøren. Topp med pepperkakekrummene.
  4. 4Stek i 45 minutter, eller til kaken er gyllen og midten er gjennomstekt. Når den er avkjølt, smør et lag bringebærsyltetøy over toppen.