
Fudge Ribbon-kake
oppskrift på fudge ribbon cake - en deilig og fargerik kake med lag av fudge og krem. perfekt til fest eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Crisco® Mel No-Stick Spray
- 1 (518 g) pakke
- Pillsbury® Sjokoladekake
- 1 (227 g) pakke
- kremost, myknet
- 1 (227 g)
- smør, myknet
- 2 spiseskjeer
- maisstivelse
- 1 spiseskje
- Eagle Brand® Søtet kondensert melk, 14 oz. (397 g)
- 1 boks
- Stor egg
- 1
- Vaniljeekstrakt
- 1 teskje
- Melis
- pulverisert sukker
- Usøtet eller semi-søtet sjokolade, 1 oz. (28 g)
- 1 rute
- Smør
- 1 spiseskje
- Melis
- 3/4 kopp (ca. 90 g)
- Vann
- 2 spiseskjeer
- Vaniljeekstrakt
- 1/2 teskje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350°F. Spray en 25 cm (10-tommers) fløtet kakeform med mel- og non-stick bake spray.
- 2Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Pisk kremost, smør og maisstivelse i en middels stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis kondensert søtet melk, egg og vanilje, og pisk til det er jevnt. Hell jevnt over kakerøren.
- 4Stek i 50 til 55 minutter, eller til en kakepinne satt inn nær midten kommer ut ren. La avkjøle i 15 minutter, fjern deretter fra formen. Avkjøl. Drypp med sjokoladeglaze eller strø med melis.
- 5Sjokoladeglaze
- 6Bland sjokolade og smør i et målebeger på 1 kvart (ca. 1 liter). Varm i mikrobølgeovnen på HIGH (100 % effekt) i 30 til 40 sekunder, eller til det er smeltet. Rør inn melis, vann og vanilje til det er glatt og godt blandet. (Gir ca. 1/3 kopp).
- 7Variasjoner
- 8Fudge-ribben kake: Spray en 38 x 25 cm (15 x 10 tommer) jellyroll-form med mel- og non-stick bake spray. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Hell røren i den forberedte formen. Forbered kremosttopping som ovenfor; skje jevnt over røren. Stek i 20 minutter, eller til en kakepinne satt inn nær midten kommer ut ren. La avkjøle. Pynt med en boks (ca. 450 g) Pillsbury sjokoladekrem.
- 9Fudge-ribben cupcakes: Linje 36 muffinsformer med papirformer. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Fyll muffinsformene halvfulle med røre. Forbered kremosttopping som ovenfor; skje omtrent 2 spiseskjeer i hver form.