Hello Fresh Mobile Banner
Fudge Ribbon-kake

Fudge Ribbon-kake

oppskrift på fudge ribbon cake - en deilig og fargerik kake med lag av fudge og krem. perfekt til fest eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Crisco® Mel No-Stick Spray
  • 1 (518 g) pakke
  • Pillsbury® Sjokoladekake
  • 1 (227 g) pakke
  • kremost, myknet
  • 1 (227 g)
  • smør, myknet
  • 2 spiseskjeer
  • maisstivelse
  • 1 spiseskje
  • Eagle Brand® Søtet kondensert melk, 14 oz. (397 g)
  • 1 boks
  • Stor egg
  • 1
  • Vaniljeekstrakt
  • 1 teskje
  • Melis
  • pulverisert sukker
  • Usøtet eller semi-søtet sjokolade, 1 oz. (28 g)
  • 1 rute
  • Smør
  • 1 spiseskje
  • Melis
  • 3/4 kopp (ca. 90 g)
  • Vann
  • 2 spiseskjeer
  • Vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350°F. Spray en 25 cm (10-tommers) fløtet kakeform med mel- og non-stick bake spray.
  2. 2Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Pisk kremost, smør og maisstivelse i en middels stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis kondensert søtet melk, egg og vanilje, og pisk til det er jevnt. Hell jevnt over kakerøren.
  4. 4Stek i 50 til 55 minutter, eller til en kakepinne satt inn nær midten kommer ut ren. La avkjøle i 15 minutter, fjern deretter fra formen. Avkjøl. Drypp med sjokoladeglaze eller strø med melis.
  5. 5Sjokoladeglaze
  6. 6Bland sjokolade og smør i et målebeger på 1 kvart (ca. 1 liter). Varm i mikrobølgeovnen på HIGH (100 % effekt) i 30 til 40 sekunder, eller til det er smeltet. Rør inn melis, vann og vanilje til det er glatt og godt blandet. (Gir ca. 1/3 kopp).
  7. 7Variasjoner
  8. 8Fudge-ribben kake: Spray en 38 x 25 cm (15 x 10 tommer) jellyroll-form med mel- og non-stick bake spray. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Hell røren i den forberedte formen. Forbered kremosttopping som ovenfor; skje jevnt over røren. Stek i 20 minutter, eller til en kakepinne satt inn nær midten kommer ut ren. La avkjøle. Pynt med en boks (ca. 450 g) Pillsbury sjokoladekrem.
  9. 9Fudge-ribben cupcakes: Linje 36 muffinsformer med papirformer. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Fyll muffinsformene halvfulle med røre. Forbered kremosttopping som ovenfor; skje omtrent 2 spiseskjeer i hver form.