Brased kål av nepe med neper og epler

Brased kål av nepe med neper og epler

oppskrift på braised turnip greens med smakfulle turnips og friske epler. enkel, sunn og perfekt for en variert middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund kålblad av nepe eller andre kokeblader (se Koks' notat nedenfor), stengler som er seige kastes, og bladene rives i små biter
  • 1 (3/4 til 1 pund) skinkeledd, skylt
  • 3 1/2 kopper vann
  • 3 Gala- epler
  • 1 1/4 pund neper, skrellet og skåret i 1/2-tommers biter
  • 2 teskjeer eplesidereddik
  • 2 teskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer usaltet smør, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 1Bring grønnkål, skank, vann og 1/4 teskje salt til kokepunktet i en stor, tykk gryte. Skru ned varmen og la det småkoke, dekket til, og rør av og til, til grønnkålen er nesten mør, omtrent 20 minutter. I mellomtiden skrell eplene og kutt dem i 1/2-tommers biter. Tilsett neper og epler i gryten sammen med eddik, sukker og 1/2 teskje salt og pepper hver, og la det småkoke forsiktig, dekket til, og rør av og til, og vend skanken innimellom, til neper og epler er møre, men ikke faller fra hverandre, omtrent 20 minutter til. Ta gryten av varmen og rør inn smør og salt etter smak. Fjern skanken og finhakk eventuelt mørt kjøtt, og kast skinn, bein og seigt kjøtt. Tilsett det hakkede kjøttet i gryten.
  2. 2Hva man bør drikke: Lagier Meredith Mount Veeder Napa Valley Syrah '06