Bourbon-sjokoladeglasur

Bourbon-sjokoladeglasur

oppskrift på bourbon sjokoladefrosting perfekt til kaker og cupcakes. enkel å lage med rike sjokoladearoma og hint av bourbon. ideell for dessertentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 12 unser usaltet smør, romtemperert
  • 2. 1 unser majones
  • 3. 6 unser semisøt sjokolade, smeltet og avkjølt
  • 4. 1 pund melis
  • 5. 2 spiseskjeer bourbon
  • 6. En klype kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Pisk smør og majones i en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, på høy hastighet til det er lyst og luftig, omtrent 3 til 4 minutter. Med maskinen på lav hastighet, hell sakte i den smeltede sjokoladen. Fortsett å blande på lav hastighet til all sjokoladen er godt innarbeidet, og stopp for å skrape ned sidene av bollen etter behov. Slå av maskinen og tilsett 1 kopp sukker. Bland på lav hastighet for å blande det inn. Stopp og skrap ned sidene av bollen. Gjenta til alt sukker er innarbeidet. Tilsett bourbon og salt, og fortsett å piske til frostingen er glatt og har blitt litt lysere i fargen, ca. 2 til 3 minutter.
  2. 22. Bruk umiddelbart eller oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil 4 timer, eller i kjøleskapet i opptil 1 uke. La frostingen komme til romtemperatur før bruk hvis den er avkjølt.