Hello Fresh Mobile Banner
Svinefiletmedaljonger toppet med geitost og eple- og rosinkompote med kanel

Svinefiletmedaljonger toppet med geitost og eple- og rosinkompote med kanel

oppskrift på saftige svinemedaljonger toppet med kremet geitost og en søt og krydret eple-rosin-kanelkompote, perfekt for en smakfull middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 12 stk. svinefiletmedaljonger (4 unser)
  • 2. 1 kopp allsidig mel krydret med salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 1/4 kopp rapsolje
  • 4. 8 Granny Smith epler, skrellet, kjernet og skåret i skiver
  • 5. 1/4 kopp rosiner
  • 6. 1 kopp kalvkraft
  • 7. 2 teskjeer malt kanel
  • 8. 1/4 kopp smør
  • 9. 1 stk. (5 unser) geitost, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. Dekk svinemedaljongene med melblandingen, og rist av overflødig mel. Varm opp rapsolje i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek svinemedaljongene på begge sider til skorpen blir gyllenbrun, omtrent 5 til 8 minutter. Ta dem av varmen og la dem hvile. Hell av det meste av oljen fra pannen, og la det være igjen et tynt lag. Tilsett eplene og rosiner, og la det surre i 3 til 4 minutter. Hell i kalvebuljong og kanel. Rør inn smør i epleblandingen for å lage en søt og salt eplekompote. Fordel litt eplekompote i midten av hver av de seks tallerkenene. Legg to svinemedaljonger oppå eplene, og øs litt mer kompote over kjøttet. Smuldre osten og legg den oppå eplene slik at varmen sakte smelter osten, og server deretter.