Buffalo kyllingvingesaus
Lær hvordan du lager den perfekte buffalo chicken wing sauce hjemme. En enkel oppskrift som gir smakfulle vinger til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 2 1/2 unser usaltet smør
- 1 1/4 pint crystal Louisiana hot sauce
- 1 1/4 spiseskjeer skrellet hvitløk
- 1 1/4 spiseskjeer champagneeddik
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør og sautér hvitløk i 3 minutter. Tilsett mel og rør om, slik at det dannes en jevning, og la det koke i 5 minutter under omrøring. Tilsett den varme sausen litt etter litt mens du visper konstant for å unngå klumper, og tilsett eddik. Skru ned varmen og la det koke til det tykner og jevningen er ferdigkokt. Avkjøl og pakk for transport.