Bryllupsgave: Spagettisaus

Bryllupsgave: Spagettisaus

den perfekte bryllupsgave med en hjemmelaget spaghetti saus oppskrift. enkel å lage, smakfull og ideell for å feire kjærligheten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 stor løk, hakket
  • 4. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 5. 450 gram kjøttdeig av storfe
  • 6. 450 gram mild pølse
  • 7. 4 teskjeer italienske krydderurter
  • 8. 2 teskjeer salt (valgfritt)
  • 9. 2 teskjeer tørket rosmarin
  • 10. 1 1/2 teskjeer tørket oregano
  • 11. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 12. 2,27 liter vann
  • 13. 1 boks (ca. 820 gram) tomatpuré
  • 14. 3 bokser (ca. 170 gram hver) tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm smør og olivenolje sammen med løk og hvitløk i en stor gryte over middels varme; kok og rør inn kjøttdeig av storfe og pølse i løkblandingen til det er brunt og smuldrende, 10 til 15 minutter. Rør inn italienske krydder, salt, rosmarin, oregano og svart pepper i kjøttdeig- og pølsesblandingen; la det småkoke i 20 minutter.
  2. 22. Hell i vann, tomatpuré og tomatpaste i kjøttdeig- og pølsesblandingen; la det småkoke, av og til omrørt, på lav varme til smakene har blandet seg, minst 2 timer.