Bryllupsgave: Spagettisaus
den perfekte bryllupsgave med en hjemmelaget spaghetti saus oppskrift. enkel å lage, smakfull og ideell for å feire kjærligheten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 3 spiseskjeer olivenolje
- 3. 1 stor løk, hakket
- 4. 3 fedd hvitløk, hakket
- 5. 450 gram kjøttdeig av storfe
- 6. 450 gram mild pølse
- 7. 4 teskjeer italienske krydderurter
- 8. 2 teskjeer salt (valgfritt)
- 9. 2 teskjeer tørket rosmarin
- 10. 1 1/2 teskjeer tørket oregano
- 11. 1/2 teskje malt svart pepper
- 12. 2,27 liter vann
- 13. 1 boks (ca. 820 gram) tomatpuré
- 14. 3 bokser (ca. 170 gram hver) tomatpuré
Fremgangsmåte
- 11. Varm smør og olivenolje sammen med løk og hvitløk i en stor gryte over middels varme; kok og rør inn kjøttdeig av storfe og pølse i løkblandingen til det er brunt og smuldrende, 10 til 15 minutter. Rør inn italienske krydder, salt, rosmarin, oregano og svart pepper i kjøttdeig- og pølsesblandingen; la det småkoke i 20 minutter.
- 22. Hell i vann, tomatpuré og tomatpaste i kjøttdeig- og pølsesblandingen; la det småkoke, av og til omrørt, på lav varme til smakene har blandet seg, minst 2 timer.