Orechiette med pølse, bønner og mascarpone

Orechiette med pølse, bønner og mascarpone

Lær hvordan du lager orechiette med pølse, bønner og mascarpone. En smakfull og enkel rett perfekt for travle dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund orechiette-pasta
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 pund kalkunpølse, uten skinn
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 (15-unse) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
  • 2 spiseskjeer hakkede ferske oregano-blader
  • 1/2 kopp mascarponeost
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok opp en stor kjele med saltet vann på høy varme. Tilsett pastaen og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, rør av og til, i omtrent 8 til 10 minutter. Sil av pastaen og sett til side en kopp av kokevannet.
  3. 3Varm opp en stor, tykk stekepanne med olivenolje på middels høy varme. Tilsett pølsen og løken. Bruk en tresleiv til å bryte opp pølsen i biter mens den brunes.
  4. 4Fortsett å koke til pølsen er gyllen og løken er myk. Tilsett bønnene og oregano, og la det koke i ytterligere 2 minutter. Hell i den koppen med kokevann fra pastaen og rør, og skrap opp eventuelle brune biter fra bunnen av pannen. Tilsett mascarpone-osten og rør til den er oppløst i en lett saus. Krydre med salt og pepper, og tilsett den varme pastaen. Rør godt slik at pastaen blir dekket av sausen, og server.