
Orechiette med pølse, bønner og mascarpone
Lær hvordan du lager orechiette med pølse, bønner og mascarpone. En smakfull og enkel rett perfekt for travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund orechiette-pasta
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 pund kalkunpølse, uten skinn
- 1 liten løk, hakket
- 1 (15-unse) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
- 2 spiseskjeer hakkede ferske oregano-blader
- 1/2 kopp mascarponeost
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med saltet vann på høy varme. Tilsett pastaen og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, rør av og til, i omtrent 8 til 10 minutter. Sil av pastaen og sett til side en kopp av kokevannet.
- 3Varm opp en stor, tykk stekepanne med olivenolje på middels høy varme. Tilsett pølsen og løken. Bruk en tresleiv til å bryte opp pølsen i biter mens den brunes.
- 4Fortsett å koke til pølsen er gyllen og løken er myk. Tilsett bønnene og oregano, og la det koke i ytterligere 2 minutter. Hell i den koppen med kokevann fra pastaen og rør, og skrap opp eventuelle brune biter fra bunnen av pannen. Tilsett mascarpone-osten og rør til den er oppløst i en lett saus. Krydre med salt og pepper, og tilsett den varme pastaen. Rør godt slik at pastaen blir dekket av sausen, og server.