Burgere med sennepsfrø-krust og horseradish-slaw

Burgere med sennepsfrø-krust og horseradish-slaw

oppskrift på saftige burgere med sennepskrust og frisk horseradslål, perfekt for en smakfull middag eller grillkveld

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp majones
  • 2. 1/2 kopp rømme
  • 3. 3 spiseskjeer ferdig horseradish
  • 4. 1 1/3 pund kjøttdeig av storfe
  • 5. 1/4 kopp gule sennepsfrø, grovt knust
  • 6. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 7. 4 kaiserbrød, delt horisontalt
  • 8. 3 kopper (omtrent 6 unser) tynne skiver av isbergsalat

Fremgangsmåte

  1. 11. Pisk majones, rømme og horseradish i en middels stor bolle for å blande. Krydre med salt og pepper. Form kjøttdeigen av storfe til fire burgere på 1/3 pund hver, ca. 9 cm i diameter og 1,3 cm tykke. Strø salt og pepper på begge sider av burgerne. Fordel sennepsfrø på en liten tallerken. Trykk begge sider av burgerne godt ned i sennepsfrøene. Varm opp vegetabilsk olje i en tung stor stekepanne over middels høy varme. Legg burgerne i pannen og stek til de er brune på begge sider og rosa i midten, ca. 4 minutter per side. Arranger bunnene av brødene på hver av de fire tallerkenene. Overfør burgerne til brødbunnene. Rør inn salat i horseradish-blandingen for å dekke. Fordel salaten med horseradish-blandingen oppå burgerne. Legg på toppen av burgerne med brødtoppen og server.
  2. 22. Pisk majones, rømme og horseradish i en middels stor bolle for å blande. Krydre med salt og pepper. Form kjøttdeigen av storfe til fire burgere på 1/3 pund hver, ca. 9 cm i diameter og 1,3 cm tykke. Strø salt og pepper på begge sider av burgerne. Fordel sennepsfrø på en liten tallerken. Trykk begge sider av burgerne godt ned i sennepsfrøene.
  3. 33. Varm opp vegetabilsk olje i en tung stor stekepanne over middels høy varme. Legg burgerne i pannen og kok til de er brune på begge sider og rosa i midten, ca. 4 minutter per side. Arranger bunnene av brødene på hver av de fire tallerkenene. Overfør burgerne til brødbunnene. Rør inn salat i horseradish-blandingen for å dekke. Fordel salaten med horseradish-blandingen oppå burgerne. Legg på toppen av burgerne med brødtoppen og server.