Pølse, engelsk muffins, og kremet saus-sandwich

Pølse, engelsk muffins, og kremet saus-sandwich

Lær hvordan du lager en smakfull sausage, english muffin og cream gravy sandwich. Perfekt til frokost eller brunch med en kremet saus og saftig pølse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 10 store egg
  • 2 spiseskjeer kaldt vann
  • 6 grønne løk, hvite og grønne deler, tynne skiver, pluss hakkede grønne løk-topper til garnityr
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 4 spiseskjeer usaltet smør
  • 4 tykke engelske muffins, ristet
  • Pølse og saus, oppskrift følger
  • 1 kopp revet Monterey Jack eller hvit Cheddar-ost
  • 450 gram frokostpølse, uten skinn
  • 1/2 stor løk eller 1 liten løk, finhakket
  • 1 jalapeño, finhakket
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1 1/2 kopper helmelk
  • 1 spiseskje finhakkede friske salvieblader
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen.
  2. 2Visp sammen eggene, vannet, grønn løk, salt og pepper i en stor bolle. Varm smøret i en stor non-stick stekepanne over middels varme. Tilsett eggeblandingen og rør til det dannes myke eggerøre.
  3. 3Plasser de ristet engelskmuffinsene på et stekebrett, og fordel pølseburgerne på halvdelene. Strø omtrent 1/4 kopp ost over, og sett under grillen i et minutt eller så, bare til osten er smeltet. Fordel eggene over den smeltede osten, hell litt av sausen over, og pynt med grønn løk. Server umiddelbart, to halvdeler per person.
  4. 4Form pølsen til fire burgere og kok dem i en stor stekepanne over middels høy varme til de er gyldne. Ta dem opp med en hullsleiv og legg dem på en tallerken. Tilsett løk og jalapeño i pannen og kok til de er myke. Rør inn mel og kok i 1 1/2 til 2 minutter. Rør sakte inn melken og kok opp under konstant visping til det tykner. Senk varmen og kok i 5 minutter. Krydre med salvie, salt og pepper etter smak, og kok i ytterligere 5 minutter.