Paleobakte egg i avokado

Paleobakte egg i avokado

Oppdag hvordan du lager paleo bakt egg i avocado. En næringsrik frokost som er enkel å lage og perfekt for en sunn livsstil.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 2 små egg
  • 2. 1 avokado, delt i to og uten stein
  • 3. 2 skiver kokt bacon, smuldret
  • 4. 2 teskjeer hakket fersk gressløk, eller etter smak
  • 5. 1 klype tørket persille, eller etter smak
  • 6. 1 klype havsalt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. Knekk eggene i en bolle, og vær forsiktig så du beholder plommene hele.
  3. 33. Plasser avokadohalvdelene i en ildfast form, og hvil dem langs kanten slik at avokadoen ikke tipper over. Skje forsiktig en eggeplomme i avokadohullet. Fortsett å skje eggehvite inn i hullet til det er fullt. Gjenta med resten av eggeplomme, eggehvite og avokado. Krydre hver fylt avokado med gressløk, persille, havsalt og pepper.
  4. 44. Plasser forsiktig formen i den forvarmede ovnen og stek til eggene er kokt, ca. 15 minutter. Strø bacon over avokadobitene.