
Bestemors Harvard-beets
Lær hvordan du lager grandma's harvard beets, en klassisk og enkel rett. Perfekt som tilbehør til middagen eller som en del av en sunn kostholdsrutine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 4 teskjeer maisstivelse
- 1/3 kopp hvit eddik
- 1/3 kopp vann
- 2 bokser (15 unser) skivede rødbeter, drenert
- 3 spiseskjeer smør
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
Fremgangsmåte
- 1I en kjele, bland sukker, maisstivelse, eddik og vann. Kok opp, og kok i 5 minutter. Tilsett rødbetene i væsken, og la det småkoke i 30 minutter på lav varme. Rør inn smør, salt og pepper, og ta kjelen av varmen. Server varm eller avkjølt.