Bestemors Harvard-beets

Bestemors Harvard-beets

Lær hvordan du lager grandma's harvard beets, en klassisk og enkel rett. Perfekt som tilbehør til middagen eller som en del av en sunn kostholdsrutine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 4 teskjeer maisstivelse
  • 1/3 kopp hvit eddik
  • 1/3 kopp vann
  • 2 bokser (15 unser) skivede rødbeter, drenert
  • 3 spiseskjeer smør
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele, bland sukker, maisstivelse, eddik og vann. Kok opp, og kok i 5 minutter. Tilsett rødbetene i væsken, og la det småkoke i 30 minutter på lav varme. Rør inn smør, salt og pepper, og ta kjelen av varmen. Server varm eller avkjølt.