
Søt og sprø lavfettkjeks
oppskrift på søte og sprø lavfett kjeks som er perfekte som sunn snacks. lett å lage og smakfull for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 ¾ kopp brunt sukker
- 2. ⅜ kopp margarin
- 3. 2 eggehviter
- 4. 2 ½ kopper fullkornshvetemel
- 5. 1 kopp lettmelk ricottaost
- 6. 1 teskje brunt sukker
- 7. 1 klype malt kanel
- 8. ½ teskje vanilje
- 9. 4 kopper sorbet
- 10. 25 ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
- 21. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 32. I en blandebolle, bland sukker og margarin sammen og pisk til det er kremaktig uten klumper. Tilsett eggehviter og bland godt sammen. Tilsett mel og bland til det er godt innarbeidet.
- 43. Del deigen i 1-unse baller og trykk dem ned i fløyelsbriocheformer eller kokieformer. Sett dem i den forvarmede ovnen og stek i omtrent 15 til 20 minutter, eller til kokiene er gyldne. (Pass på å ikke brenne dem). Ta dem ut av formene og la dem avkjøle på en rist. Oppbevar i en lufttett beholder til de skal brukes. De holder seg i opptil 1 måned i en lukket beholder eller 3 måneder hvis de er frosne.
- 54. Ha ricotta i en bolle og pisk inn sukker, kanel og vanilje. Legg fyllet i en sprøytepose med stjernetipp og sett til side.
- 65. Fyll hver kokie med 1 unse sorbet, og form en teskje stor ricottastjerne som plasseres i midten av hver kokie. Pynt hver kokie med et mynteblad.