Søt og sprø lavfettkjeks

Søt og sprø lavfettkjeks

oppskrift på søte og sprø lavfett kjeks som er perfekte som sunn snacks. lett å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 ¾ kopp brunt sukker
  • 2. ⅜ kopp margarin
  • 3. 2 eggehviter
  • 4. 2 ½ kopper fullkornshvetemel
  • 5. 1 kopp lettmelk ricottaost
  • 6. 1 teskje brunt sukker
  • 7. 1 klype malt kanel
  • 8. ½ teskje vanilje
  • 9. 4 kopper sorbet
  • 10. 25 ferske mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
  2. 21. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  3. 32. I en blandebolle, bland sukker og margarin sammen og pisk til det er kremaktig uten klumper. Tilsett eggehviter og bland godt sammen. Tilsett mel og bland til det er godt innarbeidet.
  4. 43. Del deigen i 1-unse baller og trykk dem ned i fløyelsbriocheformer eller kokieformer. Sett dem i den forvarmede ovnen og stek i omtrent 15 til 20 minutter, eller til kokiene er gyldne. (Pass på å ikke brenne dem). Ta dem ut av formene og la dem avkjøle på en rist. Oppbevar i en lufttett beholder til de skal brukes. De holder seg i opptil 1 måned i en lukket beholder eller 3 måneder hvis de er frosne.
  5. 54. Ha ricotta i en bolle og pisk inn sukker, kanel og vanilje. Legg fyllet i en sprøytepose med stjernetipp og sett til side.
  6. 65. Fyll hver kokie med 1 unse sorbet, og form en teskje stor ricottastjerne som plasseres i midten av hver kokie. Pynt hver kokie med et mynteblad.