
Lavkarbo potetmos av blomkål
Lær hvordan du lager en deilig lavkarbo mashed cauliflower. Perfekt som tilbehør til middagen. Enkel oppskrift med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 hodekål, delt i buketter
- 2. 1/2 kopp pisket kremost
- 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1 teskje krydret salt (for eksempel LAWRY'S®), eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok blomkålen i det kokende vannet til den er mør, ca. 6 minutter; sil av vannet. Tørk blomkålen forsiktig med et kjøkkenpapir for å fjerne så mye fuktighet som mulig.
- 22. Bland blomkålen, kremost, hvitløk og krydret salt i en foodprocessor til det er stort sett jevnt.