Lavkarbo potetmos av blomkål

Lavkarbo potetmos av blomkål

Lær hvordan du lager en deilig lavkarbo mashed cauliflower. Perfekt som tilbehør til middagen. Enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hodekål, delt i buketter
  • 2. 1/2 kopp pisket kremost
  • 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 teskje krydret salt (for eksempel LAWRY'S®), eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok blomkålen i det kokende vannet til den er mør, ca. 6 minutter; sil av vannet. Tørk blomkålen forsiktig med et kjøkkenpapir for å fjerne så mye fuktighet som mulig.
  2. 22. Bland blomkålen, kremost, hvitløk og krydret salt i en foodprocessor til det er stort sett jevnt.