Hello Fresh Mobile Banner
Semuljegrøt med ripsaus

Semuljegrøt med ripsaus

oppskrift på semolina pudding med frisk ripsaus, perfekt som dessert eller frokost. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 kvart melk
  • 3 1/2 unser sukker
  • 1 3/4 unser smør
  • 3 unser semulegryn
  • Nonstick-kokkespray
  • 12 1/4 unser ferske ripsbær
  • 1/2 kopp vann
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 sitron, presset juice

Fremgangsmåte

  1. 1Bland melk, sukker og smør i en kjele og kok opp. Tilsett semolina, og kok under omrøring kontinuerlig til blandingen tykner. Hell puddingen i fire 4-unse kopper som er skylt i kaldt vann og lett sprayet med non-stick kokespray.
  2. 2Kok currants med vann, sukker og sitronsaft. Kok til sukkeret er oppløst og currants er veldig myke, omtrent 10 minutter. Kjør blandingen i en blender til den er jevn, og sil deretter gjennom en sikt for å få en glatt saus.
  3. 3Sett puddingen og sausen i kjøleskapet til de er kalde, ca. 2 timer. Vend puddingen ut av koppene på dessertfat og pynt med saus.