Hello Fresh Mobile Banner
Thailandsk biffsalat

Thailandsk biffsalat

Lær hvordan du lager en autentisk thai beef salad med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommermåltidet eller en frisk forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp soyasaus
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1 kopp hakket ingefær
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 1 kopp risvinseddik
  • 340 gram stripesteak
  • 6 kopper strimlet savoykål
  • 1 kopp strimlet lilla kål
  • 2 grønne løk, hakket
  • 1 kopp hakket koriander
  • 2 spiseskjeer svarte sesamfrø
  • 1 kopp dyptfrityrsteikte won ton-strimler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2I en liten bolle, bland soyasaus, brunt sukker, ingefær, hvitløk og eddik. Sett til side i romtemperatur.
  3. 3Pensle kjøttet rikelig med noe av dressingen og legg det på et stekebrett. Stek kjøttet i ca. 30 minutter. Ta det ut av ovnen og avkjøl.
  4. 4Når kjøttet er avkjølt, skjær det i 0,5 cm brede strimler. I en stor bolle, bland savoykål og lilla kål. Tilsett grønn løk og koriander. Ha i storfekjøttet og nok dressing til å fukte godt. Tilsett 1 ½ ss sesamfrø og vend det hele igjen. Legg det på en tallerken. Topp med resten av sesamfrøene og de stekte wontonene.