Omelett og fransk toast
Lær hvordan du lager en deilig omelette french toast med steg-for-steg instruksjoner. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 12 egg
- 1/2 kopp helmelk
- Salt og nykvernet svart pepper
- Olivenolje
- 8 skiver provoloneost
- 4 italienske pølselinker, søte og kokte
- 1 løk, karamellisert
- 1 rød paprika, hakket og sautert
- 12 egg
- 1/2 kopp melk
- Salt og nykvernet svart pepper
- Olivenolje
- 1 kopp fetaost
- 2 ferske tomater, hakket
- Fersk babyspinat, kokt
- 8 store egg
- 1/4 kopp melk
- 1/2 kopp imitasjon av vaniljeekstrakt
- 1 spiseskje kanel
- Smør
- 8 skiver Texas-style brød
- 1 kopp myknet kremost
- 1 kopp ferske jordbær, blåbær og banan, bruk tinte frosne bær hvis ferske ikke er tilgjengelige
- Melis
- Pisket krem
Fremgangsmåte
- 1For den italienske omeletten:
- 2Bland egg, melk, salt og pepper; pisk godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med olivenolje, tilsett 1/4 kopp av eggeblandingen og stek på den ene siden. Vend og tilsett ost, pølse, løk og paprika. Brett omeletten over seg selv én gang og stek til den er gyllenbrun.
- 3For den greske omeletten:
- 4Bland egg, melk, salt og pepper; pisk godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med olivenolje, tilsett 1/4 kopp av eggeblandingen og stek på den ene siden. Vend og tilsett fetaost, tomater og spinat. Brett omeletten over seg selv én gang, og stek til den er gyllenbrun.
- 5For den fylte franske toasten:
- 6Bland egg, melk, vanilje og kanel; bland godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med smør. Dypp Texas-stil brød i eggeblandingen og legg det i pannen. Stek til det er gyllenbrunt på begge sider. Ta ut av pannen og legg myknet kremost mellom brødskivene. Topp med fersk frukt og dryss over melis, og pisket krem.
- 7Server den franske toasten sammen med den italienske omeletten og den greske omeletten.