Omelett og fransk toast

Omelett og fransk toast

Lær hvordan du lager en deilig omelette french toast med steg-for-steg instruksjoner. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 12 egg
  • 1/2 kopp helmelk
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Olivenolje
  • 8 skiver provoloneost
  • 4 italienske pølselinker, søte og kokte
  • 1 løk, karamellisert
  • 1 rød paprika, hakket og sautert
  • 12 egg
  • 1/2 kopp melk
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Olivenolje
  • 1 kopp fetaost
  • 2 ferske tomater, hakket
  • Fersk babyspinat, kokt
  • 8 store egg
  • 1/4 kopp melk
  • 1/2 kopp imitasjon av vaniljeekstrakt
  • 1 spiseskje kanel
  • Smør
  • 8 skiver Texas-style brød
  • 1 kopp myknet kremost
  • 1 kopp ferske jordbær, blåbær og banan, bruk tinte frosne bær hvis ferske ikke er tilgjengelige
  • Melis
  • Pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 1For den italienske omeletten:
  2. 2Bland egg, melk, salt og pepper; pisk godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med olivenolje, tilsett 1/4 kopp av eggeblandingen og stek på den ene siden. Vend og tilsett ost, pølse, løk og paprika. Brett omeletten over seg selv én gang og stek til den er gyllenbrun.
  3. 3For den greske omeletten:
  4. 4Bland egg, melk, salt og pepper; pisk godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med olivenolje, tilsett 1/4 kopp av eggeblandingen og stek på den ene siden. Vend og tilsett fetaost, tomater og spinat. Brett omeletten over seg selv én gang, og stek til den er gyllenbrun.
  5. 5For den fylte franske toasten:
  6. 6Bland egg, melk, vanilje og kanel; bland godt. I en stekepanne over middels varme, dekk bunnen med smør. Dypp Texas-stil brød i eggeblandingen og legg det i pannen. Stek til det er gyllenbrunt på begge sider. Ta ut av pannen og legg myknet kremost mellom brødskivene. Topp med fersk frukt og dryss over melis, og pisket krem.
  7. 7Server den franske toasten sammen med den italienske omeletten og den greske omeletten.