Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget frokostblanding

Hjemmelaget frokostblanding

lag din egen frokostcereal hjemme med denne enkle oppskriften. sunn, rask og tilpasset dine smakspreferanser. perfekt for en energirik start på dagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 7 kopper hurtigkokte havregryn
  • 2. 1 kopp hvetekim
  • 3. 1 kopp hvetekli
  • 4. ½ kopp brunt sukker
  • 5. ½ kopp vegetabilsk olje
  • 6. ½ kopp honning
  • 7. ½ kopp vann
  • 8. 1 ss vaniljeekstrakt
  • 9. 1 ts malt kanel (valgfritt)
  • 10. 1 ts malt muskatnøtt (valgfritt)
  • 11. 1 ts salt
  • 12. 1 kopp hakkede dadler
  • 13. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 14. 1 kopp kokosflak (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 135 grader Celsius (275 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle, bland havregryn, hvetegerm og hvetekli.
  3. 33. I en middels stor bolle, bland brunt sukker, vegetabilsk olje, honning og vann. Rør inn vaniljeekstrakt, kanel, muskatnøtt og salt.
  4. 44. Bland den brune sukkerblandingen inn i havregrynsblandingen til det er jevnt fuktig, og hell det i en stor, bred ildfast form.
  5. 55. Stek i 45 minutter i den forvarmede ovnen, og rør om hver 15. minutt, til det er lett brunt.
  6. 66. Bland dadler, pekannøtter og kokosnøtt inn i formen, og fortsett å steke i ca. 15 minutter.
  7. 77. La det avkjøle, og oppbevar i lufttette beholdere.