Hello Fresh Mobile Banner
En enkel knelesuppe

En enkel knelesuppe

oppskrift på enkel knefla suppe. perfekt for en rask og sunn forrett eller middag. enkel å lage for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp kyllingbuljongbase
  • 5 kopper vann
  • 6 poteter, skrelte og i terninger
  • 2 gulrøtter, i terninger
  • 2 stilker selleri, i terninger
  • 1 (12 væskeons) boks kondensert melk
  • 1 egg, pisket
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp melk

Fremgangsmåte

  1. 1Visp kyllingbuljongen og vannet sammen i en stor gryte. Tilsett potetene, gulrøttene og sellerien, og kok opp; kok til grønnsakene er møre, ca. 10 til 15 minutter. Reduser varmen og la det småkoke, og rør inn den kondenserte melken.
  2. 2I en blandebolle blander du egg, mel og melk med hendene. Trill små boller med teskje og legg dem i den varme suppen. La dumplingene koke i suppen til de er faste.