
En enkel knelesuppe
oppskrift på enkel knefla suppe. perfekt for en rask og sunn forrett eller middag. enkel å lage for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp kyllingbuljongbase
- 5 kopper vann
- 6 poteter, skrelte og i terninger
- 2 gulrøtter, i terninger
- 2 stilker selleri, i terninger
- 1 (12 væskeons) boks kondensert melk
- 1 egg, pisket
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 kopp melk
Fremgangsmåte
- 1Visp kyllingbuljongen og vannet sammen i en stor gryte. Tilsett potetene, gulrøttene og sellerien, og kok opp; kok til grønnsakene er møre, ca. 10 til 15 minutter. Reduser varmen og la det småkoke, og rør inn den kondenserte melken.
- 2I en blandebolle blander du egg, mel og melk med hendene. Trill små boller med teskje og legg dem i den varme suppen. La dumplingene koke i suppen til de er faste.