Rumbarb

Rumbarb

Lær hvordan du lager rumbarb, en deilig rett perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift som garantert imponerer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/4 unser rabarbrasirup, oppskrift følger
  • 1 unser hvit rom, for eksempel Bacardi
  • 1 unser fersk limejuice
  • 1 unser fersk ingefær, hakket
  • 1/2 unser lagret rom, for eksempel Zacapa 23
  • 1/4 unser granateplejuice
  • 1 stilk rabarbra
  • 1 stilk rabarbra, kuttet i 5 cm lange biter
  • 2 kopper sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Tilsett rabarbrasirup, hvit rom, limesaft, ingefær, lagret rom og granateplejuice i et blandingsglass.
  3. 3Mos ingefæren, tilsett store isbiter og rist grundig i en cocktailshaker.
  4. 4Sil to ganger over i et rocksglass med fersk is, pynt med en rabarbrastilk og server.
  5. 5Tilsett rabarbra og 2 kopper vann i en liten kjele og kok opp.
  6. 6Skru ned varmen og tilsett sukkeret. Rør til det er oppløst, ta deretter kjelen av varmen.
  7. 7La det trekke i 10 minutter, sil av og la det avkjøle.
  8. 8Oppbevar i kjøleskapet i opptil 2 uker.