
Rumbarb
Lær hvordan du lager rumbarb, en deilig rett perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift som garantert imponerer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/4 unser rabarbrasirup, oppskrift følger
- 1 unser hvit rom, for eksempel Bacardi
- 1 unser fersk limejuice
- 1 unser fersk ingefær, hakket
- 1/2 unser lagret rom, for eksempel Zacapa 23
- 1/4 unser granateplejuice
- 1 stilk rabarbra
- 1 stilk rabarbra, kuttet i 5 cm lange biter
- 2 kopper sukker
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Tilsett rabarbrasirup, hvit rom, limesaft, ingefær, lagret rom og granateplejuice i et blandingsglass.
- 3Mos ingefæren, tilsett store isbiter og rist grundig i en cocktailshaker.
- 4Sil to ganger over i et rocksglass med fersk is, pynt med en rabarbrastilk og server.
- 5Tilsett rabarbra og 2 kopper vann i en liten kjele og kok opp.
- 6Skru ned varmen og tilsett sukkeret. Rør til det er oppløst, ta deretter kjelen av varmen.
- 7La det trekke i 10 minutter, sil av og la det avkjøle.
- 8Oppbevar i kjøleskapet i opptil 2 uker.