Enkle squashfritters
oppskrift på raske og smakfulle zucchini-fritters, perfekte som forrett eller snack. enkel å lage for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund zucchini, revet
- 2. 1 teskje salt
- 3. 1/4 kopp hvetemel
- 4. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 5. 1 stort egg, pisket
- 6. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 7. kosher-salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 8. 2 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Bland squash og salt i en stor sil og sett den i vasken for å renne av i 10 minutter.
- 22. Legg squash i midten av et stykke osteklede; pakk ostekledet rundt squashen og klem ut så mye væske som mulig.
- 33. Bland mel, Parmesanost, egg, hvitløk, kosher-salt og pepper i en stor bolle. Rør inn squashen.
- 44. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme.
- 55. Ta opp deigen med en spiseskje og legg den i den varme pannen. Stek til de er gyldne og sprø, ca. 2 minutter på hver side.