Biff-taco nudelgrateng
oppskriften på beef taco noodle bake er perfekt for en rask og smakfull middag. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. PAM® Original No-Stick Koking Spray
- 6 unser tørre, ekstra brede eggnudler, ukokt
- 1 pund kjøttdeig av storfe (80 % magert)
- 2 kopper frosne Southwest-blandede grønnsaker (mais, svarte bønner, røde paprika)
- 1 (10 unser) boks Ro*Tel® Original Diced Tomatoes & Green Chilies, uten å drenge
- 1 (10 unser) boks rød enchiladasaus
- 1 1/4 kopper vann
- 1 1/4 kopper revet meksikansk ostemiks
- 1/4 kopp tynne skiver av grønn løk
- Rømme (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2Spray en 33 x 23 cm stor glassform med matlagingsspray. Legg de ukokte nudlene i formen.
- 3Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett storfekjøtt; stek i 5 til 7 minutter eller til det er smuldret og ikke lenger rosa. Sil av væsken. Tilsett grønnsaker, udrente tomater, enchiladasaus og vann i pannen; rør om. Kok opp. Hell blandingen over nudlene.
- 4Dekk formen tett med aluminiumsfolie; stek i 15 minutter. Rør om; strø over ost og dekk med folie igjen. Stek i ytterligere 10 minutter eller til nudlene er møre. Strø over hakket grønn løk. Server med rømme, hvis ønskelig.