Achiotecitronmarinade

Achiotecitronmarinade

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull achiote citrus marinade. Perfekt for grilling og marineringsformål. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp ferskpresset appelsinjuice
  • 1/4 kopp achiote-pasta
  • 2 til 3 jalapeñopepper, fjernet stilk og frø etter ønske
  • 7 hvitløksfedd, skrelte
  • 1 spiseskje svarte pepperkorn
  • 1 spiseskje salt
  • 1 bunt koriander, stilker og blader

Fremgangsmåte

  1. 1Bland 1/3 kopp appelsinjuice, achiotepasta, jalapeños, hvitløk, pepperkorn og salt i en blender eller foodprocessor. Kjør til alt er godt most, og pepperkornene er helt knust. Tilsett koriander og den resterende 1/3 koppen appelsinjuice, og kjør til det er jevnt og glatt.