
Achiotecitronmarinade
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull achiote citrus marinade. Perfekt for grilling og marineringsformål. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp ferskpresset appelsinjuice
- 1/4 kopp achiote-pasta
- 2 til 3 jalapeñopepper, fjernet stilk og frø etter ønske
- 7 hvitløksfedd, skrelte
- 1 spiseskje svarte pepperkorn
- 1 spiseskje salt
- 1 bunt koriander, stilker og blader
Fremgangsmåte
- 1Bland 1/3 kopp appelsinjuice, achiotepasta, jalapeños, hvitløk, pepperkorn og salt i en blender eller foodprocessor. Kjør til alt er godt most, og pepperkornene er helt knust. Tilsett koriander og den resterende 1/3 koppen appelsinjuice, og kjør til det er jevnt og glatt.