Rask kylling Divan

Rask kylling Divan

Lær å lage en enkel og smakfull kyllingdivan på kort tid. Perfekt for travle hverdager med kremet saus og sprø topping. Enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pakker (10 unser) frossen hakket brokkoli
  • 2 kokte, benfrie kyllingbrysthalvdelinger, hakket
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet soppsuppe
  • 1/2 kopp majones
  • 1 teskje sitronsaft
  • 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Legg brokkoli i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form. Legg kyllingen oppå.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen kremet kyllingsuppe, kremet soppsuppe, majones og sitronsaft. Hell blandingen over kyllingen. Strø over revet cheddarost.
  4. 4Stek i 35 til 40 minutter i den forvarmede ovnen, til det er boblende og lett gyllent.