
Rask kylling Divan
Lær å lage en enkel og smakfull kyllingdivan på kort tid. Perfekt for travle hverdager med kremet saus og sprø topping. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker (10 unser) frossen hakket brokkoli
- 2 kokte, benfrie kyllingbrysthalvdelinger, hakket
- 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
- 1 boks (10,75 unser) kondensert kremet soppsuppe
- 1/2 kopp majones
- 1 teskje sitronsaft
- 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg brokkoli i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form. Legg kyllingen oppå.
- 3I en liten bolle, bland sammen kremet kyllingsuppe, kremet soppsuppe, majones og sitronsaft. Hell blandingen over kyllingen. Strø over revet cheddarost.
- 4Stek i 35 til 40 minutter i den forvarmede ovnen, til det er boblende og lett gyllent.