Kremet brokkoli- og kyllingsuppe

Kremet brokkoli- og kyllingsuppe

oppskriften på kremet brokkoli-kyllingsuppe er perfekt for en varmende og sunn middag. enkel å lage, med friske ingredienser og rik smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper små broccolifloretter
  • 2. 1 kopp skivede ferske sopp
  • 3. 1/2 kopp revet gulrot
  • 4. 1/4 kopp hakket løk
  • 5. 1/4 kopp smør
  • 6. 1/4 kopp hvetemel
  • 7. 1/2 teskje tørket basilikum, knust
  • 8. 1/4 teskje svart pepper
  • 9. 3 kopper melk
  • 10. 1 kopp lettrømme eller lett fløte
  • 11. 1 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 12. 1 1/2 teskje instant kyllingbuljonggranuler
  • 13. 2 (170 grams) pakker Tyson® Grilled & Ready® Kyllingbryst i terninger, kjølt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor kjele eller nederlandsk ovn, kok og rør inn brokkoli, sopp, gulrot og løk i varm smør i 6-8 minutter eller til grønnsakene er møre.
  2. 22. Rør inn mel, basilikum og pepper. Tilsett melk og fløte på en gang; tilsett Worcestershire-saus og buljonggranulater. Kok opp og rør til det tykner og bobler. Tilsett Grilled & Ready® Diced Kylling; varm opp.