Honningbønnsalat
oppskrift på en deilig honning bønnesalat som er perfekt for sommeren. enkel å lage, sunn og smakfull. ideell for lette måltider og buffé.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 bokser kidneybønner à 15 unser
- 2. 1 spiseskje honning
- 3. 2 spiseskjeer eplecidereddik
- 4. 1/2 teskje malt svart pepper
- 5. 1 teskje tørket basilikum
- 6. 1 teskje tørket salvie
- 7. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 8. 1/8 teskje sterk peppersaus (som Tabasco®), eller etter smak
- 9. 2 spiseskjeer olivenolje, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Hell bønnene i en blandingsbolle, og rør inn honning, eddik, svart pepper, basilikum, salvie, hvitløk, hot saus og olivenolje. Rør til alt er jevnt dekket, server, og nyt!