
Gul tomatsaus
Lær hvordan du lager en deilig gul tomat coulis. Perfekt som forrett eller tilbehør, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund gule pære- eller cherrytomater (ca. 2 2/3 kopper)
- 2 teskjeer hvitvinseddik
- 3/4 teskje salt
- 1 spiseskje olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Garnityr: Halverte røde og gule pære- eller cherrytomater.
- 2I en blender, kjør tomater, hvitvinseddik, salt og olivenolje til en jevn puré. Sil tomatblandingen gjennom en sikt over en bolle, og press på fasthetene. Den gule tomatcoulis kan oppbevares, dekket og avkjølt, i to dager.
- 3Server den gule tomatcoulisen garnert med halverte tomater.