Gul tomatsaus

Gul tomatsaus

Lær hvordan du lager en deilig gul tomat coulis. Perfekt som forrett eller tilbehør, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund gule pære- eller cherrytomater (ca. 2 2/3 kopper)
  • 2 teskjeer hvitvinseddik
  • 3/4 teskje salt
  • 1 spiseskje olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Garnityr: Halverte røde og gule pære- eller cherrytomater.
  2. 2I en blender, kjør tomater, hvitvinseddik, salt og olivenolje til en jevn puré. Sil tomatblandingen gjennom en sikt over en bolle, og press på fasthetene. Den gule tomatcoulis kan oppbevares, dekket og avkjølt, i to dager.
  3. 3Server den gule tomatcoulisen garnert med halverte tomater.