Tomat-, mais- og avokadosalsa
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull tomat, mais og avokadosalsa. Perfekt som forrett eller tilbehør på varme sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 (11 unse) boks hel mais, avrent
- 1 (4 unse) boks skivede svarte oliven, avrent
- 1 1/2 kopper hakkede roma-tomater
- 3/4 kopp hakket rød løk
- 1 rød paprika, fjernet frø og hakket
- 1 1/2 teskje finhakket jalapeño
- 1 avokado - skrelt, fjernet stein og hakket
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer fersk limesaft
- 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen mais, oliven, tomater, løk, rød paprika og jalapeño i en stor bolle. Vend forsiktig inn hakket avokado, olivenolje, limesaft og salt.