Tomat-, mais- og avokadosalsa

Tomat-, mais- og avokadosalsa

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull tomat, mais og avokadosalsa. Perfekt som forrett eller tilbehør på varme sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 (11 unse) boks hel mais, avrent
  • 1 (4 unse) boks skivede svarte oliven, avrent
  • 1 1/2 kopper hakkede roma-tomater
  • 3/4 kopp hakket rød løk
  • 1 rød paprika, fjernet frø og hakket
  • 1 1/2 teskje finhakket jalapeño
  • 1 avokado - skrelt, fjernet stein og hakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer fersk limesaft
  • 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen mais, oliven, tomater, løk, rød paprika og jalapeño i en stor bolle. Vend forsiktig inn hakket avokado, olivenolje, limesaft og salt.