
Røstede gresskarkjerner av gul paprika og røstet poblano-saus
oppskrift på smakfullt grits med bakt gul paprika og roasted poblano saus. perfekt som forrett eller lett kveldsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 store gule paprikaer
- 4 spiseskjeer olivenolje
- 2 bokser (16 unser) hominy, drenert
- 1 spiseskje usaltet smør
- 1 stor spansk løk, finhakket
- Salt og pepper
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 spiseskje chipotepuré
- 1 kopp kremfløte
- 1/2 kopp revet hvit Cheddar
- Poblano-peppersaus, oppskrift følger
- 3 poblano-pepper, ristet, skrelt, frøet og hakket
- 1/4 kopp rødvinseddik
- 3 spiseskjeer hakkede korianderblader
- 2 spiseskjeer honning
- Salt og nykvernet pepper
- 1/2 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
- 2Gni pepperen med 2 spiseskjeer olje og legg den på et bakepapirkledd stekebrett. Røst den i ovnen til den er myk og skinnet er svart. Legg pepperen i en middels stor bolle, dekk med plastfolie og la den hvile i 15 minutter. Fjern skinn og frø fra pepperen. Legg to av pepperne i en foodprocessor og kjør til jevn puré. Skjær den resterende pepperen i fine terninger og sett til side.
- 3Ha hominy i en foodprocessor og kjør til glatt puré. Varm opp de resterende 2 spiseskjeene olje og smør i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett løk, krydre med salt og pepper, og la det koke til det er mykt. Tilsett hvitløk og la det koke i ytterligere 2 minutter. Ha i hominy, gul peppersaus og kremfløte. Krydre med salt, pepper og chipotle-puré. La det koke i 10 minutter, og vend inn de terningkuttede gule pepperne og cheddarosten. Server med Poblano-peppersaus.
- 4Legg pepperne, eddik, koriander og honning i en blender, og krydre med salt og pepper.
- 5Kjør til jevn puré. Mens motoren går, tilsett langsomt olivenoljen til det er emulsifisert.