Røstede gresskarkjerner av gul paprika og røstet poblano-saus

Røstede gresskarkjerner av gul paprika og røstet poblano-saus

oppskrift på smakfullt grits med bakt gul paprika og roasted poblano saus. perfekt som forrett eller lett kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 store gule paprikaer
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 2 bokser (16 unser) hominy, drenert
  • 1 spiseskje usaltet smør
  • 1 stor spansk løk, finhakket
  • Salt og pepper
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 spiseskje chipotepuré
  • 1 kopp kremfløte
  • 1/2 kopp revet hvit Cheddar
  • Poblano-peppersaus, oppskrift følger
  • 3 poblano-pepper, ristet, skrelt, frøet og hakket
  • 1/4 kopp rødvinseddik
  • 3 spiseskjeer hakkede korianderblader
  • 2 spiseskjeer honning
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 2Gni pepperen med 2 spiseskjeer olje og legg den på et bakepapirkledd stekebrett. Røst den i ovnen til den er myk og skinnet er svart. Legg pepperen i en middels stor bolle, dekk med plastfolie og la den hvile i 15 minutter. Fjern skinn og frø fra pepperen. Legg to av pepperne i en foodprocessor og kjør til jevn puré. Skjær den resterende pepperen i fine terninger og sett til side.
  3. 3Ha hominy i en foodprocessor og kjør til glatt puré. Varm opp de resterende 2 spiseskjeene olje og smør i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett løk, krydre med salt og pepper, og la det koke til det er mykt. Tilsett hvitløk og la det koke i ytterligere 2 minutter. Ha i hominy, gul peppersaus og kremfløte. Krydre med salt, pepper og chipotle-puré. La det koke i 10 minutter, og vend inn de terningkuttede gule pepperne og cheddarosten. Server med Poblano-peppersaus.
  4. 4Legg pepperne, eddik, koriander og honning i en blender, og krydre med salt og pepper.
  5. 5Kjør til jevn puré. Mens motoren går, tilsett langsomt olivenoljen til det er emulsifisert.