Kylling Cacciatore
lær hvordan du lager en deilig caper chicken cacciatore med enkle steg. perfekt for en smakfull hovedrett til hverdag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (4 pounds) kylling, delt i biter
- 2. salt og pepper etter smak
- 3. 1/4 kopp olivenolje
- 4. 2 løk, tynne skiver
- 5. 1/2 kopp ferske skivede sopp
- 6. 1 (14,5 ounces) boks hermetiske tomater
- 7. 1 (10,75 ounces) boks kondensert sopp- og fløtesuppe
- 8. 1 kopp hvitvin
- 9. 1/4 kopp grønne oliven uten stein
- 10. 1/4 kopp svarte oliven
- 11. 2 ss kapers
- 12. 225 gram pepperoni, skåret i skiver
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Krydre kyllingbitene med salt og pepper etter smak, og brun kyllingen i den varme oljen. Ta kyllingen ut av pannen og sett den til side.
- 22. I samme panne, sautér løk og sopp til de er gjennomsiktige. Legg kyllingen tilbake i pannen og tilsett tomater, suppe og vin. Når væsken begynner å småkoke, tilsett grønne oliven, svarte oliven, kapers og pepperoni. Dekk pannen med lokk og la det småkoke i 30 minutter.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Fjern lokket fra pannen, hell innholdet i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer), og stek i den forvarmede ovnen i ca. 15 minutter, til kyllingen er mør og saften renner ut.