Siciliansk stil biff

Siciliansk stil biff

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull sicilian style steak med enkle steg. Perfekt for en velsmakende middagsopplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp italiensk krydret tørr brødsmuler
  • 2. 1 kopp revet Parmesanost
  • 3. 1 teskje krydret salt
  • 4. 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 5. 1/2 kopp olivenolje
  • 6. 2 (16 ounces) T-bone-steaks

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett en grillpanne.
  2. 22. Rør sammen brødsmuler, parmesanost, salt med smak, og hvitløkspulver i en lav skål, for eksempel en paiform. Hell olivenoljen i en separat lav skål. Dypp T-biffene i olivenoljen på begge sider; la overflødig olje renne av. Trykk biffene inn i brødsmuleblandingen, og legg dem på den forberedte grillpannen.
  3. 33. Stek på midterste rille i den forvarmede ovnen til biffene har ønsket stekegrad, omtrent 15 minutter for medium. En øyemålstermometer som settes inn i midten, bør vise 60 grader C (140 grader F) for medium.