
Siciliansk stil biff
Lær hvordan du lager en saftig og smakfull sicilian style steak med enkle steg. Perfekt for en velsmakende middagsopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp italiensk krydret tørr brødsmuler
- 2. 1 kopp revet Parmesanost
- 3. 1 teskje krydret salt
- 4. 1 spiseskje hvitløkspulver
- 5. 1/2 kopp olivenolje
- 6. 2 (16 ounces) T-bone-steaks
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett en grillpanne.
- 22. Rør sammen brødsmuler, parmesanost, salt med smak, og hvitløkspulver i en lav skål, for eksempel en paiform. Hell olivenoljen i en separat lav skål. Dypp T-biffene i olivenoljen på begge sider; la overflødig olje renne av. Trykk biffene inn i brødsmuleblandingen, og legg dem på den forberedte grillpannen.
- 33. Stek på midterste rille i den forvarmede ovnen til biffene har ønsket stekegrad, omtrent 15 minutter for medium. En øyemålstermometer som settes inn i midten, bør vise 60 grader C (140 grader F) for medium.