
Carnitas-fylling
oppskrift på carnitas fyll som er perfekt til tacos, burritos eller som en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 170 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund benfri svinekam,
- 1 fedd hvitløk, knust
- 1 løk, delt i 4 båter
- 1 gulrot, skrelt og delt i 1-tommers biter
- 1 selleristang, delt i 1-tommers biter
- 1 tomat, hakket
- 1 spiseskje chilipulver
- 1 teskje salt
- 1/4 teskje spisskummen
- 1/4 teskje tørket oregano
- 1/4 teskje pepper
- 1 laurbærblad
Fremgangsmåte
- 1Legg svinekjøtt, hvitløk, løk, gulrot, selleri og tomat i en kjele. Krydre med chilipulver, salt, spisskummen, oregano, pepper og laurbærblad; tilsett nok vann til å dekke ingrediensene. Kok opp, og skru deretter ned varmen slik at det småkoker. Dekk til og la det småkoke til svinekjøttet er mørt, omtrent to timer. Avkjøl og riv i stykker. Bruk i tacos eller tamales.