New York Chicken

New York Chicken

oppskriften på new york chicken er perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av deilige smaker. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 3. 1 spiseskje hakket fersk rosmarin, eller mer etter smak
  • 4. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 5. 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 6. 1 pakke (ca. 225 g) kremost, myknet
  • 7. 1 boks (ca. 300 g) kremet soppsuppe
  • 8. 1 kopp hvitvin

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stekepanne på høy varme. Kok hvitløken i den varme oljen til den er duftende, ca. 2 til 3 minutter. Krydre med rosmarin, salt og pepper. Legg kyllingen i pannen og kok til den er helt brunet, ca. 5 minutter på hver side; overfør kyllingen til en ildfast form på 23x33 cm, og spar på stekesjyen.
  3. 33. Rør sammen kremost, soppsuppe, hvitvin og stekesjyen fra pannen i en bolle; hell over kyllingen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til kyllingen er gjennomstekt og ikke lenger rosa i midten, ca. 45 til 50 minutter.