Tomat, edamame og maisstuing med spisskummen og koriander

Tomat, edamame og maisstuing med spisskummen og koriander

en enkel oppskrift på tomat, edamame og mais sautè med spisskummen og koriander. perfekt som sunn og smakfull hovedrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2. 3/4 kopp finhakket løk
  • 3. 1 3/4 teskje malt spisskummen
  • 4. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1 boks på 14 1/2 unser hakkede tomater i juice
  • 6. 2 kopper skrelte edamamebønner (fra omtrent 26 unser belg)
  • 7. 1 kopp frosne maiskjerner
  • 8. 1/2 kopp hermetisk grønnsaksbuljong
  • 9. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk; sautér til den er gyllen, ca. 5 minutter. Tilsett spisskummen og hvitløk; rør i 1 minutt. Tilsett tomater med saften; kok opp. Skru ned varmen til middels og kok til mesteparten av væsken har fordampet, ca. 5 minutter. Rør inn edamame, mais og buljong. La det småkoke til mesteparten av buljongen er absorbert, ca. 6 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til en bolle. Strø over koriander og server.
  2. 22. Varm opp olje i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk; sautér til den er gyllen, ca. 5 minutter. Tilsett spisskummen og hvitløk; rør i 1 minutt. Tilsett tomater med saften; kok opp. Skru ned varmen til middels og kok til mesteparten av væsken har fordampet, ca. 5 minutter. Rør inn edamame, mais og buljong. La det småkoke til mesteparten av buljongen er absorbert, ca. 6 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til en bolle. Strø over koriander og server.