Korn- og oksekraftsuppe

Korn- og oksekraftsuppe

Lær hvordan du lager en velsmakende corn chowder med kjøtt. En varm og mettende rett perfekt for kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 løk, hakket
  • 5 poteter, i terninger
  • 1 (15 unse) boks med kremet mais
  • 1 (15,25 unse) boks med hele maiskjerner
  • 2 kopper melk

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor stekepanne over middels høy varme, stek storfekjøtt med løk til det er brunt.
  2. 2I en stor kjele kok poteter til de er møre, i så lite vann som mulig, i omtrent 20 minutter.
  3. 3Tilsett kremet mais, uavren mais, melk og storfekjøttblanding til potetene. La det småkoke i 30 minutter og server.