Korn- og oksekraftsuppe
Lær hvordan du lager en velsmakende corn chowder med kjøtt. En varm og mettende rett perfekt for kalde dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 løk, hakket
- 5 poteter, i terninger
- 1 (15 unse) boks med kremet mais
- 1 (15,25 unse) boks med hele maiskjerner
- 2 kopper melk
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor stekepanne over middels høy varme, stek storfekjøtt med løk til det er brunt.
- 2I en stor kjele kok poteter til de er møre, i så lite vann som mulig, i omtrent 20 minutter.
- 3Tilsett kremet mais, uavren mais, melk og storfekjøttblanding til potetene. La det småkoke i 30 minutter og server.



