Hello Fresh Mobile Banner
Fersk tomat- og parmesanrøre

Fersk tomat- og parmesanrøre

oppskrift på en smakfull og enkel fersk tomat parmesan eggerøre, perfekt for en rask frokost eller lunsj med friske tomater og ost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 liten tomat, hakket
  • 3. Hvitløk, salt etter smak
  • 4. Nykvernet svart pepper etter smak
  • 5. 1 egg
  • 6. 2 teskjeer vann
  • 7. 1 teskje revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered en stekepanne med kokespray og varm opp på middels varme. Legg den hakkede tomaten i den varme pannen; krydre med hvitløkssalt og pepper.
  2. 22. Visp egg, vann og Parmesanost sammen i en liten bolle; hell det i pannen. Skru ned varmen til middels-lav. Når eggene har begynt å stivne i kantene, bruk en slikkepott eller tresleiv til å skrape eggene fra kanten og inn mot midten, slik at det dannes store, myke eggerøre. Fortsett å skrape langs bunnen av pannen for å fordele eggene etter hvert som de koker.
  3. 33. Kok til eggene er stivnet, men fortsatt litt fuktige, ca. 5 minutter.