Fersk tomat- og parmesanrøre
oppskrift på en smakfull og enkel fersk tomat parmesan eggerøre, perfekt for en rask frokost eller lunsj med friske tomater og ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 1 liten tomat, hakket
- 3. Hvitløk, salt etter smak
- 4. Nykvernet svart pepper etter smak
- 5. 1 egg
- 6. 2 teskjeer vann
- 7. 1 teskje revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Forbered en stekepanne med kokespray og varm opp på middels varme. Legg den hakkede tomaten i den varme pannen; krydre med hvitløkssalt og pepper.
- 22. Visp egg, vann og Parmesanost sammen i en liten bolle; hell det i pannen. Skru ned varmen til middels-lav. Når eggene har begynt å stivne i kantene, bruk en slikkepott eller tresleiv til å skrape eggene fra kanten og inn mot midten, slik at det dannes store, myke eggerøre. Fortsett å skrape langs bunnen av pannen for å fordele eggene etter hvert som de koker.
- 33. Kok til eggene er stivnet, men fortsatt litt fuktige, ca. 5 minutter.