
Enkle surkål- og pølseballer
oppskrift på enkle og smakfulle surkål og pølseballer. perfekt for en rask middag eller helgefest. enkel å lage for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 boks surkål (20 unser)
- 1 pund løs pølsesauskinke
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie. Plasser en rist oppå aluminiumsfolien.
- 2Hell surkålen i en sil over vasken og press ut all væske med baksiden av en stor skje. Del surkålen i mindre biter og legg den i en stor bolle. Tilsett pølsene og bland godt. Form pølseblandingen til kuler på størrelse med en kvart og legg dem på risten på det forberedte stekebrettet.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til de er gjennomstekte og har fått fin farge, ca. 30 til 40 minutter. En steketermometer som måler umiddelbart bør vise minst 70 grader C (160 grader F) når det settes inn i midten.