
Fabiennes grillet 'Papcinna'-kyllinglår
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle barbecued papcinna drumsticks med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling og familiehelger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp olivenolje
- 2. 2 spiseskjeer eplesidereddik
- 3. 1 spiseskje paprika
- 4. 1 spiseskje basilikum
- 5. 1 teskje sellerisalt
- 6. 1 teskje sennepspulver
- 7. 1/2 teskje malt kanel
- 8. 1/4 teskje rød pepperflak
- 9. 8 kyllinglår
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen olivenolje, eplesidereddik, paprika, basilikum, sellerisalt, sennepspulver, kanel og rød pepperflak i en bolle; hell over i en reseptpose med lukking. Tilsett kyllinglår, dekk med marinaden, klem ut overflødig luft fra posen og lukk den. Mariner i kjøleskapet i 8 timer til over natten.
- 22. Forvarm grillen til middels varme og pensle risten lett med olje.
- 33. Ta kyllinglårene ut av marinaden og rist av overflødig fuktighet.
- 44. Hell marinaden i en liten kjele og kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la det småkoke i 10 minutter; sett til side.
- 55. Stek kyllinglårene på den forvarmede grillen, pensle ofte med den varme marinaden og snu dem 1/4 om gangen hver 12. minutt, til de ikke lenger er rosa ved beinet og saften renner ut, ca. 48 minutter totalt. En hurtigtermometer som settes inn nær beinet bør vise 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).