Hello Fresh Mobile Banner
Himmelsk bringebærdessert

Himmelsk bringebærdessert

Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på himmelsk bringebærdessert. Perfekt for sommeren, rask å lage og garantert en favoritt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (9 tommers) angel food-kake
  • 2 (3 unser) pakker bringebærsmakende gelatinblanding (for eksempel Jell-O®)
  • 1 1/4 kopper kokende vann
  • 1 (15 unser) pakke frosne bringebær i sirup, tint og uten væske
  • 1 pint pisket kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Smør en 23 cm lang tubeform. Bryt angel food-kaken i biter; sett til side.
  2. 2Rør bringebærgelé og kokende vann sammen i en bolle til geléen er oppløst; sett geléen i kjøleskapet for å avkjøle litt, ca. 10 minutter. Rør bringebær med sirup inn i geléen.
  3. 3Pisk krem i en avkjølt glass- eller metallbolle med en elektrisk mikser til myke topper dannes; vend den piskede kremen inn i bringebærblandingen.
  4. 4Hell ca. 1/4 kopp bringebærblandingen i den forberedte formen. Legg en tredjedel av kakebitene i formen; hell en tredjedel av den resterende bringebærblandingen over kaken. Gjenta lagene med resten av ingrediensene, og avslutt med bringebærblandingen. Sett i kjøleskapet til det er fast, ca. 2 timer.
  5. 5For å ta kaken ut av formen, plasser en serveringsplate over tubeformen; snu den opp ned.