
Rømme- og løkbrød
lær hvordan du lager saftig sour cream and onion bread med enkel oppskrift. perfekt til lunsj, frokost eller som tilbehør. enkelt å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 kopper fullkornsmel
- 2. 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 3. 1 teskje salt
- 4. 2 spiseskjeer hvetegryn (valgfritt)
- 5. 2 teskjeer tørrgjær
- 6. 1 pakke (1 unse) tørr løksuppeblanding
- 7. 1 kopp rømme
- 8. 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Legg mel, sukker, salt, hvetekim, gjær, tørket suppe, rømme og vann i brødmaskinens bakebolle i den rekkefølgen som anbefales av produsenten. Velg deigenivået, og trykk start.
- 22. Form deigen, og legg den i en smurt brødform. Sett den på et lunt sted, og la den heve til dobbel størrelse.
- 33. Stek i en forvarmet ovn på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter. Avkjøl.