Kanel-pumpa-vinger
oppskrift på smakfulle kanel gresskarvafler, perfekte til høstfrokosten eller helgen. en enkel og sunn vaffeloppskrift med kanel og gresskar.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp fullkornsmel av hvete
- 1/4 kopp hvetegryn
- 1/3 kopp hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje gresskarpietspice
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1/2 teskje salt
- 1 spiseskje bakepulver
- 3/4 kopp melk
- 1/2 kopp gresskarpuré
- 2 spiseskjeer smeltet smør
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 kopp usøtet eplesaus
- 1 egg
- 1 eggehvite
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm et vaffeljern i henhold til produsentens instruksjoner. Bland mel, hvetegress, sukker, kanel, gresskarpietspice, muskatnøtt, salt og bakepulver i en bolle. Sett til side.
- 2Pisk sammen melk, gresskarpuré, smør, olje, eplesaus, hele egg og eggehvite. Rør melblandingen inn i gresskarblandingen sammen med pecanene.
- 3Hell røren på det forvarmede vaffeljernet. Stek vaflene til de er gylne og sprø, ca. 5 til 7 minutter.