Mari sine banankaker
oppskrift på mari's banan cupcakes - saftige og smakfulle kaker med modne bananer. perfekt for en søt avslutning eller kaffeprat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 bananer, moste
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg, lett pisket
- 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 3 spiseskjeer kulturmelk
- 1 kopp hakkede pecannøtter (valgfritt)
- 1 kopp melis, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Smør 14 muffinsformer.
- 2Lett pisk bananer og hvitt sukker sammen i en bolle til det er glatt; tilsett egg, ett av gangen, og rør inn. Pisk inn vegetabilsk olje til det er godt blandet, ca. 1–2 minutter. Rør inn mel, bakepulver og kulturmelk; bland godt. Vend inn pekannøtter. Hell røren i de forberedte muffinsformene.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren, ca. 20–30 minutter. Strø muffinsene med melis.