
Rask kylling- og stuffinggryte
oppskrift på en rask og smakfull kylling- og stuffingform som passer perfekt til hverdagsmiddagen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 kopper ferdiglaget stuffing
- 2. 2 kopper kokt, skåret kylling
- 3. 2 kopper broccolibuketter
- 4. 1 (12 unser) krukke kyllingjus
- 5. 1 kopp revet Cheddar-ost, delt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form.
- 22. Bland stuffing, kylling, brokkoli, kyllingjus og halvparten av Cheddaren i en stor bolle. Fordel blandingen i den forberedte formen; strø resten av Cheddaren over.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til retten er gjennomstekt og osten er smeltet, ca. 20 til 25 minutter.